Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Halberg, Jonny

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bibliografi:

  • Gå til fjellet (roman) 2004
  • En uskyldig tid (roman) 2002
  • Flommen (roman) 2000
  • Budbringeren (filmmanus) 1998
  • Trass (roman) 1996
  • Gå under (noveller) 1992
  • Overgang til tertiær (noveller) 1989