Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Hall (44) strippet på teaterscenen

I en alder av 44 år kaster Jerry Hall klærne uten blygsel i sin nye rolle på Londons West End. Selv ikke eksmann Mick Jagger (57) på niende rad kunne forhindre Hall fra å opptre naken i nypremieren på «The Graduate».

I underholdningsverdenen er det som regel de gamle gubbene som stikker av med de peneste unge bertene. Men når Jerry Hall trer inn i rollen som Mrs. Robinson på Gielgud Theatre i London, gjør hun alt hun kan for å forføre sin motspiller, Josh Cohen (26). Hall, som ikke har stått på en teaterscene på ti år, overlot ingenting til fantasien i forførelsesscenene på nypremieren seint mandag kveld.

Tok timer

Eksmodellen måtte ta timer for å trene opp skuespilleråren for å ta rollen som Anne Bancroft gjorde legendarisk i filmen «The Graduate», fra 1967.

Dustin Hoffman hadde den ikke mindre berømte rollen som den unge, frustrerte og etter hvert forførte studenten Benjamin Braddock i filmen som i Norge hadde tittelen «Manndomsprøven».

Men minst like viktig: Den tidligere toppmodellen måtte ta timer for å forsikre seg om at kroppen var i orden før hun kunne gjennomføre nakenscenene. Hall uttalte på forhånd at hun ville gå dypere inn i rollen som Mrs. Robinson enn det hennes forgjenger på Gielgud-teaterets oppsetning, Kathleen Turner, gjorde.

Allerede ti minutter ut i forestillingen kaster Hall håndkleet. I nærmere ett minutt blir hun stående splitter naken. Riktignok på en mørk scene med blått baklys, men helt og holdent naken.

Noen minutter seinere kommer en sengescene der Hall kryper under laknene med Cohen.

Ingen skuespiller

De første reaksjonene fra London går ut på at Hall ikke er noen stor skuespiller, men at hun gjennomfører nakenscenen med stor sikkerhet.

Mick Jagger betalte Jerry Hall over 130 millioner kroner da de skilte seg i fjor. De to har fire barn sammen. Nå er de to venner igjen, og Hall inviterte selv eksmannen til premieren. Etter den to og en halv time lange forestillingen ga Mick Jerry en klem før han fulgte henne ut av teateret.

Hall får cirka 130000 kroner i uka, i tillegg til prosenter av overskuddet, for sin mildt sagt profilerte rolle.

TØFFE-JERRY: - Den eneste forskjellen mellom meg og Kathleen Turner er at jeg hver kveld virkelig vil prøve å sjekke opp den unge gutten, sier Hall.
UTEN BLYGSEL: Den tidligere toppmodellen vet fortsatt hvordan hun skal få oppmerksomhet.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media