Hall og Mick feiret på hver sin øy

LONDON (Dagbladet): Mick Jagger og Jerry Hall feiret jula sammen for barnas skyld, deretter satte de seg på hvert sitt fly og reiste hver sin vei.

Mick tok med seg datteren Elizabeth (14), sønnen James (11) og Georgia May (6) og reiste til øya Mustique. Jerry Hall og yngstemann, Gabriel (1) valgte Hawaii som sitt reisemål for juleferien.

Det har vært store problemer i ekteskapet etter at Mick først ble fotografert utenfor leiligheten til sin gamle elskerinne Carla Bruni, og etterpå ble det kjent at den brasilianske fotomodellen Luciana Morad er gravid, og at gamle Jagger er hennes elsker.

Jerry Hall tok da kontakt med skilsmisseadvokater i London, og det er hevdet at hun ønsker et oppgjør som ligger rundt 220 millioner kroner.
Mick Jagger og Jerry Hall har fire barn sammen, og britisk lov sier at Jerry Hall skal ha halve formuen dersom Mick Jagger er skyld i utroskap.

Like før jul ble imidlertid Mick Jagger og Jerry Hall sett sammen da de gjorde juleinnkjøp i London, men en talsmann for Mick Jagger opplyser nå at de valgte å feirejula sammen av hensyn barna.

MOT SKILSMISSE:</B> Jerry Hall og Mick Jagger holder neppe sammen sort penger.