Hallgrim på listetoppen

Hallgrim Berg røk ut av Stortinget i høst, på grunn av Høyres totalhavari. Men hva gjør det, når hallingdølen har fått en ny og spennende karriere, som techno-stjerne?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Sammen med duoen Ari Thunda har Hallgrim munnharpespiller erobret åttendeplassen på Big Beat, ei svært trendy hitliste i DJ, bransjebladet som bare de hippeste holder. Denne lista setter trendene for radiostasjoner og DJs over hele Europa og i USA, og dermed ble plutselig singelen «Trip Berg» svært mye spilt av de hotteste menneskene på de kuleste stedene...

Responsen i England og på kontinentet skal ha vært formidabel, melder MNW Distribusjon, som også røper at MTV har vært på jakt etter Hallgrim Berg og Ari Thunda for å få presentere dem for hele Europa.

Ari Thunda består egentlig av et eget remiks- og lydproduksjonsteam med hjemmeadresse i NRK Petre. Ari, eller Marius Hansen (22), er lydtrollmann fra Lindeberg. Erik Walkoff (Thunda) har 16 års fartstid som DJ, og hevder at han har spilt i hver en avkrok i landet. Inkludert på Hyperstate i Oslo Spektrum.

Der skal de forresten spille i år også, samt på Hyperstate i København. Men debutalbumet til Ari Thunda, der Hallgrim Berg spiller både munnharpe, seljefløyte og bukkehorn, må vi vente på helt til i august. Men ny singel er snart klar.

<B>SWINGER:</B> Det var en sterk opplevelse for Hallgrim Berg å stå på scenen i Oslo Spektrum under Hyperstate i fjor.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer