«Halliken styrer familien min»

Dette kan bli et av temaene i den berykta snakkeverten Jerry Springers planlagte musikal.

Jerry Springer planlegger først en Broadway-musikal og så film om det beryktede «Jerry Springer Show».

- Det er en åpenlys ting å gjøre. Den bør hete «Talk Show», og inneholde fantastiske og gripende historier, gale folk, folk som bor i campingvogner og så videre, sier Springer ifølge Imdb.

Snakkeverten ønsker å sette musikalen opp på London West End. Han er sikker på at folk vil strømme til teateret. I hvert fall han sjøl:

- Det er noe jeg sjøl ville sett med en gang. Faktisk vil jeg gjerne være med.

Vanvittig show

Jerry Springer har skapt overskrifter verden over med sitt tv-program «Jerry Springer Show». Den tidligere respekterte akademikeren har tatt opp vanvittigste temaer:

«Jeg er gravid med kidnapperen min», «Jeg er gravid og må bare strippe», «Jeg er gravid med broren min», «Jeg er gravid med en transseksuell».

Av temaer som ikke utelukkende handlet om graviditet, kan nevnes: «Jeg nekter å bruke klær», «Hvorfor giftet vi oss? Du er jo homse», og sist, men ikke minst: «Halliken min styrer familien min».

Tragedie

Men sprø temaer henger ofte sammen med sprø folk. I fjor drepte et par som var med i «Min ekskone forfølger oss» ekskona som forfulgte dem.

Ralf, Eleanor og eksen Nancy var gjester på Springer-showet. Etter showet fant politiet Nancy Campbell-Panitz slått til døde i huset hun og eksmannen kranglet om.

En stund etter den tragiske hendelsen roet Springer seg og flyttet showet til Storbritannia.

Nå vil han altså lage musikal av showet og forhåpentligvis en film, som han mener blir en moderne «Grease».

TRAGEDIE: Eleanor Panitz og Ralf Panitz var med i «Jerry Springer Show» sammen med Ralfs eks Nancy. Dagen etter ble hun funnet drept.