Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Hallo? Det er Tom Cruise!

En kvinnelig superfan av Tom Cruise gadd ikke ta telefonen da stjernen ringte. Det angrer hun bitter på nå!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Skuespilleren møtte fansen før premieren på hans nyeste film, Vanilla Sky. Han lånte mobiltelefonene til fansen, og snakket villig med personene de hadde ringt. Så kom turen til Nuala O'Leary. Hun visste at moren var en stor fan av Cruise, og ringte hjem til mamma før hun ga telefonen til hjerteknuseren.

Eks-kjæresten

Men moren hennes, Elaine O'Leary, satt i telefonen med ekskjæresten sin.

- Så kom «anrop venter»-signalet, men jeg valgte å overse det fordi jeg trodde det var en av vennene til datteren min som ringte, sier sa O'Leary til flere nyhetsbyråer etter den lille fadesen.

- Jeg ville selvfølgelig heller snakke med Tom Cruise enn med ekskjæresten min. Men du venter jo ikke at Tom Cruise skal ringe deg.

Elaine O'Leary har lenge vært en stor fan av skuespilleren, og hun blir bare mer og mer tiltrukket av ham.

- Jeg liker ham enda bedre nå som han er eldre. Jo eldre han blir, jo mer sexy er han.

La igjen beskjed

Selv om hun ikke fikk snakket med idolet sitt, kan hun i hvert fall skryte av at Tom Cruise la igjen beskjed på telefonsvareren hennes.

- Han sa «Hallo? Det er Tom Cruise. Er det noen der?». Så var det en liten pause, før han sa «Det er ingen der. Jeg får vel bare si hei».

PÅ TRÅDEN:</B> Elaine O'Leary ble oppring av Tom Cruise, men tok ikke telefonen. Dette bildet er fra en innsamlingsaksjon for ofrene etter terrorangrepet mot USA, der Cruise og andre kjendiser samlet inn penger.
Hele Norges coronakart