Hallo fallos!

I et dystert tårn sitter en photoshoppet Drake og grubler. Han burde åpenbart heller ha danset.

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

«Views» heter albumet, og der sitter han, Drake, på plateomslaget sitt, og dingler med beina høyt oppe i Torontos ruvende CN Tower. En konge som skuer ut over sitt rike. Og et corny mem som trygler om å bli sett - spredd for alle vinder.

Hva ser han der oppe fra, Drake? Han ser byen sin, skulle man tro. Men klatrer man først såpass høyt, er det neppe for å se noe spesielt. Snarere er det for å slippe unna - og la blikket gå så langt som det kan gå. Likevel er det tvilsomt om Drake kan se særlig langt akkurat denne dagen, for skydekket er tungt og gråblått og dekker hele høyre billedkant. Trolig blåser det og er kaldt. Kanskje angrer han på at han klatret opp hit akkurat i dag - uten lue. Men sannsynligvis er det nettopp slik han helst vil ha det. Ensomt. Stolt. Ganske tåpelig. Og høyst sannsynlig photoshoppet.

La oss stoppe litt ved photoshoppen før vi går videre. For det er jo noe ekstremt drakesk ved dette billedredigeringsprogrammet som tillater brukeren å lime seg selv inn på steder der han ikke faktisk har vært - ønskeoppfyllelse i praksis. Drake, kongen av å være til stede - helt uten å være til stede. Der sitter han - uten å sitte. Og ser - uten å se.  

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer