Hallvard Flatland og datter Katarina skal lede tv-program sammen

- Det blir spesielt.

LEDER PROGRAM SAMMEN:  Far og datter Flatland skal lede et direktesendt program på tv fra Sunnaas sykehus. Her er de fotografert sammen da Hallvard Flatland vant Gullrutens hederspris i 2014. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
LEDER PROGRAM SAMMEN: Far og datter Flatland skal lede et direktesendt program på tv fra Sunnaas sykehus. Her er de fotografert sammen da Hallvard Flatland vant Gullrutens hederspris i 2014. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Hallvard Flatland og datter Katarina Flatland begynner begge å få lang fartstid som programledere.

Den 22. august skal de lede et program sammen for første gang, skriver TV 2 i en pressemelding.

De skal lede den direktesendte innsamlingsaksjonen «Aksjon Sunnaas: Fra tragedier til mirakler» fra Sunnaas sykehus, der Hallvard Flatland selv var på rehabilitering etter den tøffe sykdomsperioden vinteren 2013.

- Blir spesielt  - Det blir spesielt å lede et program sammen med Katarina, og ekstra spesielt blir det å lede nettopp «Aksjon Sunnaas: Fra tragedier til mirakler», fordi vi og resten av familien har en historie sammen som inkluderer Sunnaas sykehus, sier Hallvard Flatland i pressemeldinga og fortsetter:

- Vi føler på denne måten at vi gir noe tilbake, og håper at hele Norge slutter opp om Sunnaasstiftelsens innsamlingsaksjon til inntekt for rehabiliteringsformål over hele landet, sier han.

Flatland forteller at han selv ble trillet inn i rullestol på Sunnaas og gikk ut igjen på egne bein ti uker senere. Det var i februar 2013 at Flatlands datter Katarina bekreftet overfor Dagbladet at tv-personligheten var alvorlig syk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.