Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

«Halo 2» er ferdig

Bungie har lagt siste hånd på verket.

 • Se bilder fra spillet
 • Alt om spill!
 • Diskuter spill

  (Dagbladet.no): Så kom nyheten mange har ventet på: «Halo 2» er ferdig, og sendt til vurdering og trykking.

  Nettstedet Gamespot kan melde at utviklerne Bungie har lagt siste hånd på verket. Nyheten ble på sedvanlig vis sluppet på forumet på Bungie.net.

  - Vi er praktisk talt ferdige med å lage «Halo 2». Helt seriøst. For å slippe ubehageligheter er «Halo 2» ferdig og finpusset for utgivelse i alle regioner samtidig. Og forresten, Parsons har begynt å spise sushi igjen, skriver utviklerteamet i forumet (Peter Parsons er den svært mediesky og sjenerte sjefen for «Halo 2»).

  - Dette er ikke den siste oppdateringen, selvfølgelig, siden det er masse å gjøre mellom nå og 9. november (slippdatoen i USA), men jeg kan med hånden på hjertet si at det ikke vil blir flere oppdateringer på spillets tilstand - siden det er ferdig. Ferdig og allerede sendt til en fjern region kalt RTC (Release to Certification) der det vil bli dumpet over fra åtte digitale taper til en DVD, og gjennomgå litt avsluttende testing, skriver Bungie-representanten videre.

  «Halo 2» kommer til Norge den 11. november, to dager etter at amerikanerne får spillet det. Dagbladet.no har vært på besøk hos Bungie, og spilt flerspillerdelen av spillet. Les alt om våre inntrykk her.

 • Se bilder fra spillet
 • Alt om spill!
 • Diskuter spill
<B>FERDIG:</B> «Halo 2» er ikke lenger under utvikling - nå har nemlig Bungie sendt fra seg spillet til utgiverne.
<B>HEFTIG FLERSPILLING:</B> «Halo 2» har en omfattende flerspillerdel over Xbox Live.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media