Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

«Halo 2» solgt for 1700 kr

Noen er mer ivrige etter å spille tidlig enn andre.

 • Se bilder fra spillet
 • Anmeldelse av «Halo 2»
 • Spillblogg
 • Alt om spill!
 • Diskuter spill

  (Dagbladet.no): Forventningene til spillet «Halo 2» har vært enorme verden rundt, og tydeligvis har enkelte gått til ekstreme skritt for å få tak i spillet før alle andre. Og nei, jeg snakker ikke om den franske piratversjonen som ble sluppet på nettet.

  I dag slippes «Halo 2» i butikk i USA, men allerede i forrige uke hadde noen fått tak i kopier av spillet via butikker som brøt sperrrefristen for salg. Noen av disse kjøperne har tydeligvis øynet en mulighet for fortjeneste på kuppet.

  På nettauksjonen eBay ble det nemlig solgt en spesialversjon av «Halo 2» for den nette sum av 265 dollar - nærmere 1700 kroner, skriver Msnbc.com. Hadde kjøperen ventet til i dag, hadde han fått det samme spillet for 350 kroner.

  «Halo 2» er det spillet som har forhåndssolgt mest gjennom historien. Bare i USA har nærmere to millioner ivrige spillere betalt for spillet på forhånd for å være sikre på å ha en kopi på utgivelsesdagen.

  Dagbladet.no har anmeldt «Halo 2». Les vår dom her.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media