Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

«Halo» blir film?

Regissør Ridley Scott kan være aktuell.

 • Alt om spill!
 • Spillblogg
 • Diskuter spill

  (Dagbladet.no): Et av årets absolutte høydepunkter i spillverdenen var «Halo 2» til Xbox.

  Det synes tydeligvis også regissør Ridley Scott, kjent fra storfilmer som Blade Runner, Alien og Gladiator.

  - I samtaler


  Nettsiden Ain\'t It Cool kan nå melde at produsentene Ronald Shusett og Daniel Alter har vært i samtaler med Scott om prosjektet.

  Det er ifølge nettstedets kilde ikke første gang Scott blir spurt om han vil lage filmen. Etter at det første «Halo»-spillet kom i 2001 var imidlertid ikke Scott nevneverdig interessert.

  Men etter å ha sett hvilken mottagelse «Halo 2» har fått - og ikke minst hvor mye spillet har solgt, så skal Scott nå ha endret syn på saken.

  Jobber med manus


  Nettstedet IGN har fulgt opp ryktet, og fått vite at Ridley ikke var interessert i en «Halo»-film i første omgang fordi han «ikke kunne forestille seg en verden filmen kunne være basert i».

  Det jobbes nå for fullt med manuset til «Halo»-filmen, en prosess som garantert har fått fornyet tillit blant filmsjefene etter at «Halo 2» slo alle salgsrekorder ved lansering.

 • Les vår anmeldelse av «Halo 2»
<B>«HALO»-REGISSØR?</B> Ridley Scott skal være i samtaler med produsentene av en mulig film basert på storspillet «Halo 2».
<B>FULL ACTION:</B> «Halo 2» fikk terningkast seks da det ble anmeldt her i avisa tidligere i vinter.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media