Halve hodeskallen nedfrosset

Legene har fjernet halve hodeskallen til artisten Kenneth Sivertsen.

(Dagbladet.no): - Ryktene om min død er sterkt overdrevet, sier Sivertsen til dagens Se og Hør som beretter om artist i godt humør til tross for de store skadene han pådro seg.

Kenneth Sivertsen ble første påskedag funnet med store hodeskader i Haugesund. Han ble fraktet med legehelikopter til Haukeland universitetssykehus som karakteriserte tilstanden som alvorlig.

«Kenneth Sivertsen er innlagt ved Haukeland Universitetssykehus. Tilstanden hans er alvorlig og stabil. Han er operert», skrev sykehuset i en pressemelding.

Se og Hør forteller at Sivertsen fikk hodeskadene etter to fall. Han vet ikke hva som egentlig skjedde etter at han forlot utestedet Mack-kjelleren i Haugesund. Sivertsen fikk blødninger i og utenpå hjernen og legene måtte fjerne store deler av hodeskallen for å lette på trykket. Men heldigvis får han den manglende delen tilbake.

- Den ligger i et fryseskap på Haukeland og venter på deg, sier Sivertsens kjæreste Sølvi Jensen til Kenneth, ifølge Se og Hør.

Sivertsen er etter omstendighetene ved god form, men han har fått forstyrrelser i taleevnen. Han er utskrevet fra sykehuset men må belage seg på en lengre rehabiliteringsperiode.

<B>FÅR HODESKALLEDELEN TILBAKE: Legene har lovet å sette den manglende delen av Sivertsens hodeskalle tilbake.