Halvfullt Valle møter McCartney

Bare litt over halvparten av billettene til Paul McCartneys konsert i Oslo i kveld er solgt.

En fullsatt Valle Hovin tar om lag 40 000 publikummere, så det ser derfor ut til at kveldens konsert med det britiske popikonet blir en romslig affære for dem som allerede har sikret seg billett.

Blir ikke utsolgt

Dette er ikke den første konserten på McCartneys «04 Summer Tour» som har opplevd dårlige besøkstall. Da han spilte på Ullevi Stadion i Göteborg lørdag, var det bare 35 000 som var til stede, selv om arenaen har en kapasitet på over 50 000. De norske arrangørene har tidligere uttalt at de tror at konserten på Valle Hovin blir utsolgt, men nå har de mistet troen på at det kommer til å skje.

-  Det blir nok ikke utsolgt, siden vi bare har solgt litt over 20 000 billetter på forhånd. Men blir det fint vær, er det ikke umulig at vi selger 5000 billetter til, sier Rune Lem i Gunnar Eide Concert AS, som står bak kveldens arrangement.

Lunkne anmeldelser

Lørdagens show i Göteborg har fått lunkne kritikker og stort sett terningkast tre i de største svenske avisene. McCartney klarte aldri å skape noe i nærheten av gamle Beatles-tilstander blant publikum, med sitt to og en halv time lange show fylt til randen med gamle hitlåter.

Ifølge Göteborgposten virket det som om Macca hadde «en vanlig dag på jobben», noe som ble forsterket av at han tok flyet tilbake til England rett etter konserten. Dagbladets anmelder ga terningkast fire etter europastarten i Spania 26. mai.

Etter kveldens konsert går turen videre til Helsinki, hvor McCartney spiller torsdag. Sommerturneen avsluttes 26. juni.

LABERT BILLETTSALG: Kveldens Paul McCartney-konsert i Oslo har solgt dårlig. Skyldes det hans forutsigbarhet eller at «Beatles-epoken» går mot slutten? Her under gårsdagens konsert på Ullevi i Göteborg.