- Han ble forsynt med dopcocktails av legene

Legevenn sikker på at pillene drepte Michael Jackson.

-DREPT AV PILLENE: Michael Jacksons nærmeste er sikker på at pillebruken hans var en direkte årsak til popkongens død. Foto: Reuters
-DREPT AV PILLENE: Michael Jacksons nærmeste er sikker på at pillebruken hans var en direkte årsak til popkongens død. Foto: Reuters Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||(Dagbladet): Mange av de som kjente Michael Jackson godt, har det siste døgnet vært sikker på at Michael Jackson døde som en følge av lang tids overmedisinering med sterke reseptbelagte piller.

To av medikamentene navngir Jackson-vennen og legen Deepak Chopra som de morfinlignende stoffene Petidin (også kalt Demerol) og Oksykodon, ifølge CNN.

Chopra er en av dem som kjente Jackson godt.

Han legger skylden på det han kaller for «dopleger» som har forsynt poplegenden med dødelige dopcocktails over mange år.

- Det er en overflod av leger i Hollywood som er narkolangere. De er bare tilfeldigvis narkolangere med legebevilling, sier den mangeårige Jackson-vennen til CNN.

- Pillene drepte hamLegen var i natt norsk tid gjest hos CNN-programmet «The Situation Room». På direkte spørsmål om han trodde at pillebruken bidro til Jacksons bortgang, gikk Chopra lenger enn å bare tro.

- Jeg visste med en gang jeg hørte om dødsfallet at de sterke reseptbelagte pillene var en direkte årsak, skrev Chopra i et innlegg i Huffington Post.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer