Han ble hyllet for «Mad Men» og «Sopranos»

Nå totalslaktes spillefilmdebuten til Matthew Weiner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Filtermagasin.no): Få tv-serier kan skilte med like mange priser og lovord som «Mad Men», serien om livet i reklamebransjen på Manhattan på det glade 60-tallet.

Serieskaper Matthew Weiner, som tidligere også jobbet på «Sopranos», har selv mottatt hele ni Emmy-priser for sin innsats som tv-skaper.

Med en slik suksess i ryggen skulle man nesten tro at skrittet over i spillefilmenes verden kunne bli rimelig elegant.

Men skal vi tro anmeldelsene av Weiners spillefilmdebut «Are You Here», er det ikke bare-bare for en tv-skaper å skrive og regissere langfilm.

Laber snittkarakter For øyeblikket har filmen, som byr på store navn som Owen Wilson, Amy Poehler og Zach Galifianakis, en snittkarakter på bare åtte prosent på samlesiden Rotten Tomatoes.

Inntil den første halvpositive anmeldelsen dukket opp fra en liten filmblogg, hadde alle andre anmeldere - inkludert de store aktørene - sørget for en «perfekt» nullscore til filmen.

- Denne stakkarslige feiltenningen vil kun være underholdende for rivaliserende kreative folk i tv-bransjen som skadefro heier på at Matthew Weiner skal snuble, skriver The Hollywood Reporter i sin anmeldelse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer