Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Han ble spådd et halvt år igjen å leve

Nå har han startet et nytt band - som synger om pizza.

 SPILLER I BAND:  Macaulay Culkin har flyttet til Paris og spiller nå i et band som lager parodier av gamle Velvet Underground- låter. Foto: Stella Pictures
SPILLER I BAND: Macaulay Culkin har flyttet til Paris og spiller nå i et band som lager parodier av gamle Velvet Underground- låter. Foto: Stella Pictures Vis mer

(Dagbladet): Macaulay Culkin ble stor stjerne etter at han sjarmerte filmpublikumet i de tradisjonsrike «Alene Hjemme»- filmene allerede som 10-åring.

Siden den gang har det svirret mange rykter rundt barnestjerna, og ikke alltid i like positiv forstand.

Blant annet har det svirret mange rykter om hans angivelig trøblete forhold til narkotika. I 2004 ble han dømt for marihuanabesittelse.

I fjor meldte også den tyske tabloidavisa National Enquirer at han var avhengig av heroin og var døden nær. Ifølge avisa hadde han bare seks måneder igjen å leve. Culkins talsperson avkreftet disse ryktene og mente saken var svært «fornærmende».

Startet «pizzaband» Og ett år senere kan vi konstantere at avisa tok feil. Culkin lever i beste velgående i Paris, og har nylig startet opp et nytt band, ifølge magasinet People.

Bandet kaller seg The Pizza Underground, og skal være en slags parodi på den amerikanske rockegruppa The Velvet Underground, som eksisterte fra 1965 til 1973.

Den ferske gruppa har allerede spilt én konsert, til tross for at de kun har spilt inn en låt. Det er riktignok en åtte minutters medley av følgende tre låter: «Papa John Says», «I'm Beginning To Eat The Slice», og «Cheese Days».

Dette er parodier av Velvet Undergrounds låter, «Stephanie Says», «I'm Beginning to See The Light» and «These Days».

Ny kjæreste Culkin er vokalist i bandet og spiller angivelig på tomme pizzaesker som instrument.

Allerede 17 år gammel hadde Macaulay Culkin et kort og stormfullt ekteskap med Rachel Miner og han var lenge kjæreste med skuespiller Mila Kunis.

Nå skal han ha funnet kjærligheten på nytt med såpeoperaskuespiller Jordan Lane Price.