Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Han blir Darth Vader-aktig skurk i neste «Star Wars»

Adam Driver fra «Girls» nær avtale.

BREDT GJENNOMBRUDD: Adam Driver fra «Girls» har fått mye skryt for rollen sin i komidramaet, men får trolig nå sin karrieres aller største mulighet i den kommende «Star Wars»-filmen. FOTO: HBO NORDIC
BREDT GJENNOMBRUDD: Adam Driver fra «Girls» har fått mye skryt for rollen sin i komidramaet, men får trolig nå sin karrieres aller største mulighet i den kommende «Star Wars»-filmen. FOTO: HBO NORDIC Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Filtermagasin.no): I vår serie «så ikke den komme» er det nå tid for nok en dose «Star Wars».

Variety kan nemlig avsløre at den kommende J.J. Abrams-regisserte «Episode VII» er i ferd med å legge nok et velkjent fjes til på rollelisten: Adam Driver.

Du veit, han lange fyren som er best kjent fra HBO-komedien «Girls». Rollen? Skurk. Hva slags type skurk? Darth Vader-type skurk.

Så mye mer vet vi ikke foreløpig, men Driver har en høy stjerne i Hollywood om dagen. Ikke bare på grunn av «Girls» - fyren har også hatt minneverdige roller i blant annet kritikerroste «Frances Ha» og Coen-brødrenes «Inside Llewyn Davis».

Seinere har det ballet på seg - blant annet har Martin Scorsese hentet ham inn til sin kommende storfilm «Silence».

Ifølge Variety er ikke kontrakten undertegnet ennå (det har tatt tid å koordinere Driver?s tidsskjema fordi «Girls»-sesonger kan kræsje med filmene), men de virker temmelig sikre på at penneblekk vil flyte i nær fremtid.

«Girls»-produsent og hovedrolleinnehaver Lena Dunham virket også å bekrefte nyheten på Twitter (før hun rett etterpå modererte seg).

Uansett: Fra før har Carrie Fisher bekreftet at hun vil returnere i den sjuende filmen sammen med Mark Hamill og Harrison Ford.

Zac Efron, Jesse Plemons og Gary Oldman skal også ha vært i samtaler med Lucasarts og Disney, men det finnes fortsatt ikke noen offisiell bekreftelse på ett eneste navn (Driver inkludert) fra den kanten, så ikke pakk bort saltklypene ennå.

Denne saken er tidligere publisert hos film- og tv-bloggen Filter.

Hele Norges coronakart