Austin Butler (27):

Han blir Elvis

Austin Butler skal portrettere rockekongen. Får Tom Hanks som motspiller.

SPILLER ELVIS: 27 år gamle Austin Butler har kapret rollen som Elvis Presley i Baz Luhrmanns kommende storfilm. Foto: NTB Scanpix
SPILLER ELVIS: 27 år gamle Austin Butler har kapret rollen som Elvis Presley i Baz Luhrmanns kommende storfilm. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg visste at jeg ikke kunne lage denne filmen hvis ikke castinga var helt riktig. Vi lette grundig etter en skuespiller med evnen til å framkalle de naturlige bevegelsene og vokalkvalitetene til denne makeløse stjerna, i tillegg til artistens indre sårbarhet.

Slik beskriver regissør Baz Luhrmann «handlelista» da han la ut på jakt etter en skuespiller som skulle portrettere Elvis Presley.

Nå har Luhrmann funnet sin rockekonge, skriver NME: 27 år gamle Austin Butler har kapret hovedrollen i den foreløpig utitulerte filmen, mens Tom Hanks skal spille Elvis' manager, Colonel Tom Parker.

Premieredato er foreløpig ukjent.

Luhrmann delte følgende bilde på Twitter for å markere at hovedrollen er besatt:

På kino i sommer

Butler har bakgrunn som barneskuespiller, og har ifølge IMDB vært å se i episoder av både «Hannah Montana», «iCarly» og «Magikerne på Waverly Place».

Seinere i sommer blir Butler å se i Quentin Tarantinos «Once Upon a Time In … Hollywood», samt zombiefilmen «The Dead Don't Die».

Det var imidlertid ikke 27-åringens prestasjoner på filmlerretet eller TV-skjermen som overbeviste Baz Luhrmann, men hans rolle i Broadway-stykket «The Iceman Cometh».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer