Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Han er årets spellemann

Se alle prisvinnerne.

VELFORTJENT: Espen Lind har hatt en eventyrlig karriere siden den internasjonale gjennombruddslåta "When Susannah Cries" i 1997. Diskuter årets Spellemannspris i feltet under. Foto: EIRIK HELLAND URKE
VELFORTJENT: Espen Lind har hatt en eventyrlig karriere siden den internasjonale gjennombruddslåta "When Susannah Cries" i 1997. Diskuter årets Spellemannspris i feltet under. Foto: EIRIK HELLAND URKE Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon


(Dagbladet.no): Espen Lind (37) takket både fansen og samboeren Hanneli Mustaparta (26), som var tilstede i salen, da han mottok den gjeve prisen som Årets spellemann i Oslo Spektrum i kveld.

- Faen, var tung denne her, vard et første Lind kringkastet til det norske folk etter å ha mottatt vandretrofeet fra fjorårsvinnerne Hellbillies.

De skrøt blant annet av hvordan Espen Linds siste hit brakte en ukulelebølge til norsk musikkliv, og omtalte det som en stor ære å overlevere prisen til en artist «på toppen av norsk og internasjonal musikk».

OVERLEVERT AV HELLBILLIES: Espen Lind ble tildelt prisen som Årets spellemann under lørdagens utdeling av Spellemannprisene 2008 i Oslo Spektrum.
Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
OVERLEVERT AV HELLBILLIES: Espen Lind ble tildelt prisen som Årets spellemann under lørdagens utdeling av Spellemannprisene 2008 i Oslo Spektrum. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!