Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Han er en fabelaktig kysser

NEW YORK (Dagbladet): Seint i natt norsk tid avslører Monica Lewinsky at verdens mektigste mann, president Bill Clinton, er en fabelaktig kysser. Hun lover aldri mer å sette i gang et forhold til en gift mann, og forteller at hun har varme følelser for presidentens datter, Chelsea, fordi hun var seksuell sjelefrende med hennes far.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Monica Lewinsky regner ikke med at Hillary og Chelsea noen gang vil tilgi henne forholdet til president Bill Clinton, og er lei seg for alt de to har måttet tåle det siste året. Spørsmålet er om Hillary og Chelsea setter særlig pris på at Monica snakker ut om sine varme følelser for Chelsea når hun i natt intervjues av Barbara Walters. Monica forteller Walters at hun ønsker Chelsea alt godt, fordi Bill Clinton elsker henne så høyt.

Stjålent lydbånd

- Dette er vanskelig å forklare, men fordi jeg var så glad i presidenten, føler jeg nærhet til Chelsea. Hun er presidentens øyensten og det viktigste i hans liv. Fordi han var så viktig i mitt liv, ble også Chelsea en person jeg følte varme for, sier Monica.

Avisa Daily News har fått tak i et stjålet lydbånd på 60 minutter og forteller over tre sider hva det uredigerte opptaket inneholder.

TV-stasjonen ABC har bekreftet at det er et autentisk lydbånd, men virker ikke direkte rasende over tyveriet, som fungerer som god forhåndsreklame foran dagens intervju. Det er piplet ut deler av intervjuet hele den siste uka, akkurat som det har gjort fra engelske Andrew Mortons bok om Monica som kommer i morgen.

I lydbåndet forteller Monica at det verdensberømte bildet av henne i alpelue hvor hun får en klem av president Clinton var begynnelsen på slutten av et forhold som Monica beskriver som seksuelle sjelefrender.

- Vi var mann og kvinne, ikke en president og en praktikant. Vi snakket, lo og fortalte hverandre vitser. Han var veldig øm, sensuell og oppmerksom. Man vet når noen er tiltrukket av en, sier Monica og fortsetter:

Ingen skam

- Det var intens seksuell tiltrekning fra første dag, og jeg kan ikke forstå at det er noe å skamme seg over. Det klarer jeg fremdeles ikke gjøre.

- Jeg trodde aldri Hillary skulle finne ut hva vi holdt på med, og jeg trodde aldri jeg ville snakke offentlig om det.

Da hun ikke fikk noen telefon fra presidenten etter at han hadde klemt henne offentlig (i alpelua) skjønte hun at det hele var over. Det var da hun hadde behov for å betro seg til noen og Linda Tripp dukket opp.

- Jeg dro ikke til Washington med det mål for øye å forføre presidenten, men opplevelsen har vært den mest fantastiske i mitt liv.

- Jeg håper jeg aldri mer vil ha et forholdt til en gift mann. Jeg vet at det aldri mer vil skje, lover hun.

- Han er en god kysser. Han er en meget sensuell mann som har store konflikter fordi han også er dypt religiøs, sier Monica Lewinsky.