Han er ikke bare gal

Se Johnny Depp i «Alice i eventyrland»-traileren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Vi har tidligere vist de første bildene, og nå er endelig også den første teasertraileren klar fra Tim Burtons «Alice i eventyrland», storfilmen som får premiere i mars til neste år. Traileren blir sluppet i forbindelse med festivalen ComicCon i San Diego, der Tim Burton i kveld amerikansk tid skal komme og presentere levende bilder fra filmen.

Det er selvsagt langt igjen til mars neste år, og Burton har tidligere sagt at disse klippene ikke kan regnes om en fullverdig trailer.

- Det er en slags semi-trailer. Det er så langt vi er kommet i øyeblikket. Det er ikke så mye å vise foreløpig, sier regissøren til MTV News.

Ny versjonFilmen - som lages for visning i 3D - er laget ved hjelp av en lang rekke ulike teknikker. Utfordringen er enorm, sier Burton til MTV News. Johnny Depps karakter er framtredende i traileren, blant annet er det Tim Burtons faste skuespillermakker som har voiceover.

Burton sier til MTV News at han tar avstand fra tidligere framstillinger av Hattemakeren (engelsk: «the mad hatter») i ulike filmvarianter av eventyret.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer