Han er kanskje Norges mest profilerte Trump-supporter. Nå vil han gjøre Norge storslått med memes og norrøn kulturarv

Alliansen-styreleder Hans Jørgen Lysglimt Johansen.

LÆRING: - Aldri gi seg. Også å ikke miste troen, sier Hans Jørgen Lysglimt Johansen. Det er hva Alliansen-styrelederen mener vi kan lære av Donald Trumps valgkampseier. Foto: PRIVAT
LÆRING: - Aldri gi seg. Også å ikke miste troen, sier Hans Jørgen Lysglimt Johansen. Det er hva Alliansen-styrelederen mener vi kan lære av Donald Trumps valgkampseier. Foto: PRIVAT Vis mer
Publisert

–Hei, Hans Jørgen! Gratulerer med Trump-seieren! Hvordan har du feiret? Ble det Four Loko i glasset og Chicago style deep pan pizza?

–Valgnatten 8. november var fantastisk. Helt frem til rundt kl. 03.00 så det ut som Clinton ville vinne. Det snudde plutselig, i løpet av 20 minutter. Jeg var så ivrig, jeg ikke kunne sitte. Så kom 9. november, det var en helt vanvittig dag for meg. Jeg var jo nærmest den eneste Trump-supporteren de kunne intervjue. Jeg var oppe på NRK på Marienlyst hele dagen og var med på noe slik som 15 sendinger i løpet av døgnet. Inkludert Dagsrevyen morgen og kveld, samt Debatten spesialsending, TV2. Det var helt vilt. Noen sa jeg ble rikskjendis den dagen.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer