Han er mannen som skal redde Quart

Daniel (31) blir ny festivalsjef.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Daniel Nordgård (31) er ansatt som ny festivalsjef for Quart. Han kommer fra stillingen som fagsjef i Sørlandet Kunnskapspark, og lover å være både offensiv og lydhør når festivalen skal gjøre noe med årets fiaskosommer.

- Jeg har selvsagt mange tanker om hvordan vi bør jobbe, men vil også høre på dem som har jobbet med dette lenge før jeg sier for mye, sier Nordgård, før han trekker fram to punkter der festivalen kan forbedre seg i forhold til fjoråret:

- I forhold til presse og media ble vi altfor defensive. Vi må huske på at det er en fest man inviterer til, at man skal ha det gøy, og da må man vise det også. I tillegg vil jeg ha et program som er veldig tydelig, sier han.

- Etterlyser visjon

31-åringen skal imidlertid ikke drive bookingarbeid selv.

- For meg er det viktig at vi har et bevisst forhold til hva slags type artister vi booker. Det er ikke bare å sope sammen et tilfeldig utvalg headlinere, noen lovende artister og et par norske, og deretter håpe på det beste. Man må tilby en visjon.

Nordgård har allerede rukket å få gratulasjoner fra Quarts gamle sjef Toffen Gunnufsen - nå sjef for erkekonkurrent Hove.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer