Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Han er ny Bond-skurk

Prøvde å drepe Sherlock Holmes. Skal nå forsøke å ta knekken på 007.

FRA SHERLOCK TIL BOND: Andrew Scott blir ny Bond-skurk. Foto: Stella Pictures
FRA SHERLOCK TIL BOND: Andrew Scott blir ny Bond-skurk. Foto: Stella Pictures Vis mer

(Dagbladet): «Sherlock»-stjerna Andrew Scott er bekrefta i rollen som skurk i den neste James Bond-filmen, ifølge den britiske avisa Mirror

Iren er best kjent fra BBC-serien om Sherlock Holmes som har gått til stående applaus både her i Norge og i land som USA.

Rollen som skurk burde ikke være noe nytt for Scott. Han spiller nemlig Sherlock Holmes' nemisis og erkefiende Moriarty i serien om superdetektiven. 

Sherlock-serien kan forøvrig være på vei tilbake på skjermen tidligere enn ventet, med eller uten Scott i rollebesetningen.

Skal bygge på Sherlock-rollen Den 38-år gamle iren skal altså bytte ut Benedict Cumberbatch med Daniel Craig i Bond-filmen som foreløpig har arbeidstittelen «Bond 24».

Filmen, som regisseres av Sam Mendes, skal etter planen ferdigstilles i oktober neste år. I tillegg til Craig og Scott, skal også skjønnheten Léa Seydoux og kultskuespilleren Christopher Waltz ha roller i filmen.  

Ifølge kilder i miljøet som nå arbeider med å lage den nye filmen, ønsker man å bygge videre på Andrew Scotts rollefigur fra «Sherlock». Bond-fansen kan derfor trolig vente seg en hyperintelligent og særs kalkulerende skurk i den 24. filmen om den britiske spionen/storsjarmøren.

Etter suksessen med «Skyfall», den hittil siste filmen i Bond-sagaen, har det vært trøbbel rundt manus og innspilling av den kommende filmen. 

Trøbbel i Bond-verden Manusforfatterduoen Neal Purvis og Robert Wade, som skrev store deler av «Skyfall»-manuset, var opprinnelig ikke ønsket med til neste film i rekka. 

Den beslutningen måtte regissør Mendes og resten av teamet hans gjøre om på, etter at første manusutkast til den kommende Bond-filmen ikke ble vurdert sterkt nok.

Endringene «Skyfall»-forfatterene gjorde på det nye manuset skal visstnok ha begeistret både Mendes og Daniel Craig nok til at manusforfatterne ble ønsket velkommen tilbake på sett, og innspillinga kunne starte.

503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 793742585


Varnish cache server

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling