Han er ny Bond-skurk

Prøvde å drepe Sherlock Holmes. Skal nå forsøke å ta knekken på 007.

FRA SHERLOCK TIL BOND: Andrew Scott blir ny Bond-skurk. Foto: Stella Pictures
FRA SHERLOCK TIL BOND: Andrew Scott blir ny Bond-skurk. Foto: Stella Pictures Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): «Sherlock»-stjerna Andrew Scott er bekrefta i rollen som skurk i den neste James Bond-filmen, ifølge den britiske avisa Mirror. 

Iren er best kjent fra BBC-serien om Sherlock Holmes som har gått til stående applaus både her i Norge og i land som USA.

Rollen som skurk burde ikke være noe nytt for Scott. Han spiller nemlig Sherlock Holmes' nemisis og erkefiende Moriarty i serien om superdetektiven. 

Sherlock-serien kan forøvrig være på vei tilbake på skjermen tidligere enn ventet, med eller uten Scott i rollebesetningen.

Skal bygge på Sherlock-rollen Den 38-år gamle iren skal altså bytte ut Benedict Cumberbatch med Daniel Craig i Bond-filmen som foreløpig har arbeidstittelen «Bond 24».

Filmen, som regisseres av Sam Mendes, skal etter planen ferdigstilles i oktober neste år. I tillegg til Craig og Scott, skal også skjønnheten Léa Seydoux og kultskuespilleren Christopher Waltz ha roller i filmen.  

Ifølge kilder i miljøet som nå arbeider med å lage den nye filmen, ønsker man å bygge videre på Andrew Scotts rollefigur fra «Sherlock». Bond-fansen kan derfor trolig vente seg en hyperintelligent og særs kalkulerende skurk i den 24. filmen om den britiske spionen/storsjarmøren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer