Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Han er snart 80 år. Nå gjør Nicholson comeback

79 år gamle Nicholson har ikke vært å se i noen film siden 2010.

SAGT JA TIL ROLLE: Filmstjerne Jack Nicholson skal spille i en amerikansk adapsjon av den tyske Oscar-nominerte filmen, «Min pappa Toni Erdmann». Foto: NTB Scanpix
SAGT JA TIL ROLLE: Filmstjerne Jack Nicholson skal spille i en amerikansk adapsjon av den tyske Oscar-nominerte filmen, «Min pappa Toni Erdmann». Foto: NTB Scanpix Vis mer

Etter sju års pause skal Jack Nicholson nå forsøke seg på en ny storfilm, denne gang en nyinnspilling av den tyske Oscar-nominerte «Min pappa Toni Erdmann».

Den tyske komedien er i år Oscar-nominert for beste fremmedspråklige film. Hollywood har fattet interesse for filmen og skal lage en engelskspråklig versjon.

Nicholson spiller sammen med blant andre Kristen Wiig adapsjonen, ifølge uttalelser fra en person med kjennskap til produksjonen, skriver Vanity.

Filmens tyske regissør Maren Ade skal være produsent, men det er ennå ikke klart hvem som sitter i regissørstolen.

79 år gamle Nicholson har ikke vært å se i noen film siden 2010. Da spilte han i den romantiske komedien «How Do You Know».

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling