Han er USAs neste store komistjerne

Seth (24) utfordret Johnny Depp i helgen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Har du ikke hørt om Seth Rogen? Det kommer fort til å endre seg. Med de to kommende komediene «Knocked Up» (norsk tittel: «Smelt på tjukka») og «Superbad» er han ventet å ta skrittet til superstjernestatus i Hollywood.

«Knocked Up» har nettopp hatt premiere i USA - og er blitt den desidert mest kritiker-roste mainstreamfilmen i år. Den spilte også inn 210 millioner kroner i helgen. Om filmen ikke hadde fått 18-årsgrense i USA, tror mange at den kunne ha tjent inn like mye som «Pirates of the Caribbean: At World\'s End».

I filmen spiller Rogen sin signaturrolle som den elskelige, kvapsete, hasjrøykende slackeren.

- Det er stort sett slik jeg er i virkeligheten også, sier 24-åringen til Globe and Mail.

Skrev som 16-åring

I «Knocked Up» møter han den vakre journalisten Alison Scott (Katherine Heigl fra «Grey\'s Anatomy»), og etter en one night stand blir Scott gravid.

- Vi starter med en enkel historie. Så kryder vi den med skittenheter og bannskap, er Rogens egen oppsummering av handlingen.

Men om det var knyttet store forventninger til «Knocked Up», er hypen rundt «Superbad» - som trolig får norgespremiere i oktober - enorm. Rogen begynte å skrive manuset til filmen da han var 16 år, sammen med kompisen Adam Goldberg. «Superbad» er en collegekomedie om dumsnille Evan (Michael Cera fra «Arrested Development») og skitne Seth (Jonah Hill), som er desperate etter å få sin seksuelle debut (se den usensurerte traileren nederst i saken).  

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.