<strong>PÅ SNARTUR I NORGE:</strong> I går ferdigstilte Steven Van Zandt (63) den siste episoden av «Lilyhammer», hvor Bruce Springsteen har en rolle. I morgen drar han tilbake til New York. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
PÅ SNARTUR I NORGE: I går ferdigstilte Steven Van Zandt (63) den siste episoden av «Lilyhammer», hvor Bruce Springsteen har en rolle. I morgen drar han tilbake til New York. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer

- Han er veldig flink

Steven Van Zandt (63) om Bruce Springsteens skuespillerdebut i «Lilyhammer».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I starten av september ble det kjent at Bruce Springsteen har en rolle i den nye sesongen av TV-serien «Lilyhammer», som har premiere 29. oktober.

Det var hovedrolleinnehaver Steven Van Zandts idé å få med seg Springsteen.

- Vi har tullet med det siden jeg spilte i «Sopranos», at han skulle spille min italienske bror. Nå har vi endelig fått det til, sier Steven Van Zandt til Dagbladet.

- Skuespiller-debut Van Zandt er nå på et kort besøk i Oslo for å ferdigstille den siste episoden av den nye sesongen, som han har regissert. I morgen drar han tilbake til New York.

- Dette er Bruce Springsteens skuespiller-debut. Han har spilt seg selv noen ganger tidligere, men han har aldri spilt en karakter, sier han, og legger til:

- Han spiller broren min. Vi har tre brødre i familien, og han spiller den mellomste, Guiseppi. Jeg kan ikke si alt for mye om rollen hans, men han er veldig flink. Jeg er veldig takknemlig for at han stolte nok på meg til å debutere som skuespiller i nettopp «Lilyhammer».

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer