Han fikk besøk av Jay-Z og Beyonce i lunsjen

Startet med musikkstreaming i 2010, ble global aktør.

MIDT I STRØMMEN: Tidals redaksjonssjef Sveinung Rindal mener det er inspirerende og motiverende å ha Jay-Z (45) som eier. Denne uka kom rapperen og forretningsmannen på besøk sammen med kona Beyonce (33). Foto: Nina Hansen / Dagbladet
MIDT I STRØMMEN: Tidals redaksjonssjef Sveinung Rindal mener det er inspirerende og motiverende å ha Jay-Z (45) som eier. Denne uka kom rapperen og forretningsmannen på besøk sammen med kona Beyonce (33). Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Du går inn en unnselig port i handlestrøket i Grensen, entrer heisen i bakgården og får basstrykket fra digre, svarte høyttalere i fleisen når du kommer inn i kontorlandskapet.

Men bortsett fra stereoanlegget i ankomstområdet er det bare en plakatvegg i et hjørne og navnene å møterommene - oppkalt etter kjente konsertscener som So What, Vega og Apollo - som røper at det er musikk det dreier seg om for de vel 70 medarbeiderne som har sin arbeidsplass her.

Fra disse kontorplassene drives, utvikles og markedsføres strømmestjenesten Wimp og dens internasjonale speilbilde Tidal, som har røtter i det norsk-svenske teknologiselskapet Aspiro og den norske platebutikk-kjeden Platekompaniet, og ble kjøpt av rap-mogulen Jay-Z (45) for 464 millioner kroner tidligere i år.

Skapte kaos Tirsdag denne uka kom sjefen selv på besøk - med kona på slep, den ikke mindre celebre Beyonce (33), som også blogget et bilde sammen med de norske medarbeiderne.

- Ingen kommentar, sier redaksjonssjef Sveinung Rindal og kommunikasjonssjef Kristin Eldnes på absolutt alle spørsmål knyttet til besøket, som kom uten forvarsel og skapte umiddelbar trengsel og kaostilstander på gata utenfor.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer