«... han fører skjeen med sorbé ned mellom lårene på henne»

Les utdrag fra Hedda Robertsens erotiske roman.

UTFORDRING: Store deler av «Ildfuglen» finner sted på Blindern, et av Norges minst seksuelle steder. - Jeg likte kontrasten i å prøve å skrive inn sexy scener mellom tørre bokhyller, sier Hedda Robertsen. Foto: Steinar Buholm / Dagbladet.
UTFORDRING: Store deler av «Ildfuglen» finner sted på Blindern, et av Norges minst seksuelle steder. - Jeg likte kontrasten i å prøve å skrive inn sexy scener mellom tørre bokhyller, sier Hedda Robertsen. Foto: Steinar Buholm / Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Les Cathrine Krøgers anmeldelse av «Ildfuglen». Hete erotikktips.

(Dagbladet): For fire år siden ga Hedda Robertsen ut sin debutroman «Skutt i filler av Mads Mikkelsen». Boka ble en snakkis i pressen - det er ikke ofte en 21-åring våger å debutere med noe såpass vågalt som erotisk litteratur. 

Nå er hun tilbake med en mørkere, mer psykologisk, men minst like seksuell oppfølger: «Ildfuglen». Boka følger psykologistudenten Amalie og danseren Simone gjennom en helg full av intense, seksuelle erfaringer. En «sexodyssé», skriver forlaget. Jentene faller i hver sin romantiske felle. Mens den ene elsker så høyt at det blir selvutslettende, prøver den andre å overskride alle grenser for å få bukt med sitt indre mørke. 

- Da jeg skrev, var jeg blant annet opptatt av fangenskap, eksistensielt og fysisk, og hvorvidt underkastelse og hengivelse kan være en vei ut av det.

Kvalitetserotikk Frigjøring gjennom underkastelse. Temaet er aktuelt i en annen bok, den britiske bestselgeren «Fifty Shades», som kommer ut på norsk i dag. Robertsen har begynt å lese boka, men er skuffet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer