- Han hadde aldri sunget før

Men snart kommer filmen - og plata - der Tom Cruise covrer «Paradise City» og flere andre heavy-klassikere.

NÅ OGSÅ SOM ROCKESTJERNE: Tom Cruise i musikalfilmatiseringa «Rock of Ages». Foto/Copyright: Warner Bros. Pictures/ SF Norge
NÅ OGSÅ SOM ROCKESTJERNE: Tom Cruise i musikalfilmatiseringa «Rock of Ages». Foto/Copyright: Warner Bros. Pictures/ SF Norge Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Om det var flaut å se Mark Wahlberg som heavy metal-stjerne i beste 80-tallsstil i «Rock Star», hadde de i det minste vett til å legge på lyden av en ordentlig vokalist (Miljenko Matijevic fra Steelheart). I sommerens «Rock of Ages» får du derimot høre Hollywood-stjernene synge selv.

Musikalfilmen byr på Catherine Zeta-Jones, Tom Cruise, Russell Brand, Julianne Hough og Alec Baldwin (wtf) som synger hits av band som Def Leppard, Poison, Journey, Twisted Sister, Bon Jovi, Joan Jett, REO Speedwagon og Whitesnake, viste det seg da låtutvalget ble avslørt i en pressemelding fra Warner Bros.

- Helt grønn Tom Cruise tolker blant annet Guns 'n Roses' «Paradise City» og duetterer med svenske Malin Akerman på Foreigners udødelige «I Want To Know What Love Is».

- Han hadde ikke sunget før i hele sitt liv, sier filmens musikkprodusent Adam Anders i et intervju med Hollywood Reporter (ikke heeelt sant, Cruise tar noen strofer i «Top Gun».)

- Han bare, «jeg trenger å vite at jeg kan gjøre dette før jeg sier ja». Så jeg kom hjem til ham for å høre, og selv om han var helt grønn som vokalist var stemmebåndene hans fantastisk, hevder Anders.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer