- Han har drept alle

«Fritt Vilt 3» blir skumlere og hardere. Se traileren her!

||| (Dagbladet): - Da vi hadde laget «Fritt Vilt 2» satt vi igjen med en følelse av at det var noe vi hadde oversett. At det var en del av historien som vi burde ha fortalt. Det var ikke planlagt helt fra starten av at vi skulle lage denne filmen, forteller Sundland.

Ubesvarte spørsmål Det tredje kapittelet i skrekkfilmsagaen «Fritt Vilt» har premiere på norske kinoer 15. oktober i år. Traileren tyder på en film med mye dramatikk og mørke scener.

- Han har drept alle, er en av replikkene som sammen med fryktinngytende bilder gjennom traileren setter stemningen for filmen.

Nå skal spørsmålene publikum satt igjen med etter forrige film endelig besvares. I alle fall en del av dem.

- Filmen kommer til å besvare mange spørsmål. Det er mye som publikum kanskje tror de vet om historien, som viser seg å ikke være så opplagt som kanskje mange trodde, sier Sundland hemmelighetsfullt.

Spoler tilbake I «Fritt Vilt 3» spoles tiden tilbake til 1976. Dette er mange år før Jannicke og vennene hennes først kommer til høyfjellshotellet, slik de gjør i den første filmen.

- Jeg vet at denne filmen vil bli skumlere enn de tidligere filmene. Vi får innblikk i utrolig skremmende hendelser fra tidligere. Dette er nok både en mer dramatisk og en hardere film enn de to tidligere, mener Sundland.

«Fritt Vilt 3» blir også større enn sine forgjengere. Det brukes flere locations, og et rikere persongalleri.

Ingen fjerdefilm Han følte denne filmen ble en nødvendighet i serien, men er også klar på at «Fritt Vilt» stopper her.

- Ja nå er det stopp. Vi føler at vi har fortalt det som er i historien. Det har vært en spennende reise, men den slutter her, sier han.

Overraskelser Sundland håper publikum føler at de får svar på spørsmålene sine.

- Jeg vet at det er mange som har gledet seg til filmen, og vi gjør det vi kan for å innfri forventningene. Jeg mener det er en sjukt kul film, og jeg er hundre prosent sikker på at den kommer til å by på mange overraskelser, forteller han.