- Han har fått masse Grammys, så vi får gi det et forsøk

«Verdens 80. største artist» blir kapellmester hos Ylvis.

COSTELLO SPILLER OPP: Elvis Costello vikarierer som kapellmester hos Ylvis i kveld. Foto: NTB Scanpix
COSTELLO SPILLER OPP: Elvis Costello vikarierer som kapellmester hos Ylvis i kveld. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Når deres vanlige kapellmester ikke kan være med på dagens sending av «I kveld med Ylvis Live», har den bergenske brødreduoen sett utenfor landegrensene etter en erstatter. 

For når Ylvis-guttas husband spiller opp på kveldens utgave av det direktesendte talkshowet på TVNorge, er det med Elvis Costello som musikalsk leder.

Han er blant annet kjent for «Oliver's Army», «I Can't Stand Up For Falling Down» og «Notting Hill»-versjonen av Charles Aznavour-låta «She». I 2004 ble han kåret til verdens 80. største artist i musikkmagasinet Rolling Stone.

- Vår kapellmester i «I kveld med Ylvis Live» har dessverre fått et problem, men vi har fått en Elvis Costello som vikar. Han har aldri vært kapellmester på et talkshow før, men har fått masse Grammys og slikt, så vi får gi det et forsøk, sier Bård Ylvisåker til Dagbladet.

Costello har i alle fall fått én Grammy, sammen med Burt Bacharach i 1999, men har vært nominert over ti ganger. Han er også skuespiller, sist sett i en gjesteopptreden i TV-serien «Treme».

- Det var en ære å være vikar for David Letterman på talkshowet hans for noen år siden, men jeg er mer fornøyd med å endelig oppfylle drømmen om å være kapellmester på norsk tv, sier Costello i en uttalelse formidlet til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer