FORRIGE FILM: - Du har verdens største filmrolle, så hvorfor er du så sur, spør Daily Mail - som sammenligner Daniel Craig med en lottomillionær som klager over hva alle pengene og rikdommen har ført med seg. Her er klipp fra hans forrige film som James Bond. Video: Columbia Pictur... Vis mer

Agent 007

- Han har krenket alle Bond-fans

Britisk avis mener Daniel Craig er utakknemlig.

Hvorfor er Daniel Craig så sur? Eller som Daily Mail formulerer det i en kommentar: «Daniel Craig has the biggest cinema role in the world, so why is he so grumpy».

- Han er som en lottomillionær som klager over hva alle pengene og rikdommen har ført med seg, skriver kommentator Brian Viner.

Daniel Craig var kategorisk etter den fjerde James Bond-filmen, «Spectre», som kom i 2015: han var ferdig med rollen som agent 007, han ville ikke mer.

Vi eller ville «kutte pulsårene»

Eller som ha sa til magasinet Time Out: «at han heller ville «kutte pulsårene» enn å gjøre mer Bond».

- Jeg er blitt sitert på så mye rart. Vel, her er en nyhet: Jeg fleiper ofte med journalister, sa Craig i et intervju med Dagbladet i 2015.

I sommer ble det kjent at han likevel takker ja til å spille inn en femte James Bond-film, som skal være kinoklar 2019.

Viner mener Craig, med slike kommentarer som ovenfor, har krenket alle skuespillere som er villige til å kutte av seg høyrearmen for å spille James Bond.

- Og enda viktigere - han har krenket alle Bond-fans, skriver han.

- Men det er usannsynlig at han kommer til å innrømme at det er takket være fansen at han bor i et toppleilighet på Manhattan til 95 millioner kroner, i tillegg til å ha et hus verdt flere titalls millioner kroner i London.

Ensom og plaget

Den britiske skuespilleren Daniel Craig har tolket rollen som den udødelige agenten siden 2006' «Casino Royale». Deretter fulgte «Quantum of Solace» i 2008, «Skyfall» i 2012 og «Spectre», les anmeldelsen her, i 2015.

Daniel Craig, som den ensomme, angstfulle og plagede agent 007, har klaget mye i mediene om at han ikke får være i fred når han er ute på byen.

Rollen som James Bond har gjort ham både rik og berømt, men hvorfor syte, spør Daily Mail-journalist Brian Viner.

Ifølge avisa får han 100 millioner pund for å spille Bond en gang til.

- Han er litt som de Lotto-vinner, som sier at hvis de bare hadde visst hvor mye elendighet jackpoten ville bringe, skulle de aldri ha kjøpt vinnerkupongen, skriver Viner og ber Craig slutte å klage.