Han har laget årets album

Ifølge Dagbladets anmeldere. Gi oss din liste!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

• Her er årets beste norske albumÅrets internasjonale album:1. Bob Dylan: «Modern Times» (Columbia/ SonyBMG) Dylans pilgrimsreise gjennom blueshistorien har det ene beinet i fordums møte-djevelen-i-veikrysset -tradisjon, og det andre i moderne tider . Han jakter på Alicia Keys, lager musikkvideo med Scarlet Johansson og slår fast at de gamle fortsatt er eldst med ordene «I don\'t need any God/I already know the way».

2. Nellie McKay: «Pretty Little Head» (Hungry Mouse/Import) Whoa, Nellie! Den klassisk skolerte Nellie viser fingeren til alle sjangerbegrensninger og pen pike -krav, og framstår som en fryktløs og vindskeiv blanding mellom Madonna, Kate Bush og Cyndi Lauper.

3. Bruce Springsteen: «We Shall Overcome - The Seeger Sessions» (SonyBMG) Da The Boss skulle bidra på en hyllest til folk-helten Pete Seeger i \'97 fikk han full tenning, hyret inn en låvedans-gjeng og spilte inn plate på tre dager. Resultatet? En orgie i felesoloer, ompakomp, trekkspillbøljer, banjoklirr og trommeklaskende, allsangskingrende og vilt begeistrede låter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer