Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

John Prine til Oslo

Han har overlevd to runder med kreft og 47 år som artist

Det er noen som blir superstjerner, og så er det noen som hadde fortjent det mer enn de fleste. For de innvidde er John Prine (71) en av de aller største. Onsdag 8. august er han i Oslo.

TIL OSLO: John Prine (71), som gjerne omtales som «låtskrivernes låtskriver», har et avslappet forhold til både sykdom og aldring. 8. august spiller han i Oslo.
TIL OSLO: John Prine (71), som gjerne omtales som «låtskrivernes låtskriver», har et avslappet forhold til både sykdom og aldring. 8. august spiller han i Oslo. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Han omtales gjerne som «låtskrivernes låtskriver» og har ikke besøkt Norge siden han i 2002 delte scenen på Konserthuset med Emmylou Harris, Steve Earle, Nanci Griffith og Elvis Costello. Under fanen «Concert For A Landmine Free World» spilte de sangene sine hver for seg og av og til sammen, akustisk. En konsert for historiebøkene.

- Jeg husker det veldig godt. Det var stort å få dele scene med disse fine folkene. Elvis og jeg treffes ganske ofte, sier Prine om den kreftrammede artisten som nylig måtte avlyse en konsert i Tysnes.

Også Prine har måttet vende seg til å forholde seg til kreftsykdom. Han har vært rammet hele to ganger, i nakken i 1998 og i lungene 2013. Nye knær og ny hofte er det også blitt.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

1 UKE

PRØV PLUSS

1 kr*

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 1 kr* uke. Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55,-/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr måned. Fornyes automatisk til 99,-/måned

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

LES LENGRE- BETAL MINDRE

66 kr/mnd**

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 66 kr/mnd** i 12 måneder. Fornyes automatisk til 99,-/måned

**Abonnementet har 12 måneder avtaleperiode og du betaler 66,-/måned. Deretter fornyes abonnementet løpende til ordinærpris måned (99kr). Du kan si opp når som helst, men abonnementet løper ut avtaleperioden. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (55,-/uke). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • **Abonnementet har 12 måneder avtaleperiode og du betaler 66,-/måned. Deretter fornyes abonnementet løpende til ordinær pris måned (99,-). Du kan si opp når som helst, men abonnementet løper ut avtaleperioden.
  • Øvrige abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?