TOK TIL TWITTER: I forrige uke gikk det opp for skuespiller Alexandra Daddario at president Barack Obama hadde sett puppene hennes i tv-serien «True Detective». Foto: Stella Pictures / NTB Scanpix
TOK TIL TWITTER: I forrige uke gikk det opp for skuespiller Alexandra Daddario at president Barack Obama hadde sett puppene hennes i tv-serien «True Detective». Foto: Stella Pictures / NTB ScanpixVis mer

- Han har sett puppene mine

Alexandra Daddario om Barack Obama.

(Dagbladet): Tidligere denne uka meldte avisa New York Times at USAs president Barack Obama hadde spurt HBO-sjefen Richard Plepler om å få episoder av både «Game of Thrones» og «True Detective» til gjennomsyn, under en statsmiddag.

Det fikk «True Detective»-skuespilleren Alexandra Daddario til å kaste seg over Twitter.

«Presidenten har sett puppene min», skriver hun på Twitter, og legger til en skjermdump av denne artikkelen.

- Forsto nakenheten Den 27 år gamle New York-eren spiller Lisa Tragnetti, en ung kvinne som har en affære med én av seriens hovedkarakterer - detektiv Martin Hart (spilt av Woody Harrelson).

Rollen krever derfor at hun blotter brystene foran kameraene, minst én gang. Det var utfordrende, har Daddario tidligere uttalt til MTV:

- Denne rollen var en stor utfordring for meg, og jeg så det som en god utfordring. Jeg så det som en interessant utfordring. Jeg ville virkelig være med i serien, og forsto hvorfor nakenheten og alt det krevdes av karakteren. Karakteren er veldig annerledes enn alt jeg har gjort tidligere. Nakenheten var bare en del av det, sa hun.

- Komfortabel situasjon Hun fortalte også hvordan motspiller Woody Harrelson, som altså spiller elskeren hennes, hjalp henne gjennom det som kunne ha blitt en klein affære.

- Woody har gjort så mye forskjellig. Han fikk hele situasjonen til å føles veldig komfortabel. Det var sånn sett ingenting som var pinlig. Jeg forsøkte å ikke tenke for mye på det før vi spilte inn de mer intime scenene, og gjorde det egentlig bare. Woody har gjort det før. Det er Woody Harrelson vi snakker om. Hvis det var noen jeg skulle ha vært komfortabel med, er det noen som ham.

Dersom New York Times' påstand om Obamas tv-bestillinger stemmer, er det ikke bare «True Detective» og Daddarios frontparti presidenten kan hvile øynene sine på - men også norske Kristofer Hivju.

Nordmannen har vært å se i rollen som krigeren Tormund Giantsbane i «Game of Thrones» siden tredje sesong, som ble sendt i fjor. Han dukker også opp i sesong nummer fire, som har premiere på HBO Nordic, Filmnet og C More 7. april.