Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Han har skrevet Sveriges beste noir siden Jens Lapidus' «Snabba Cash»

Sterk roman om en bokser med sterke drifter i 1930-tallets Stockholm.

TRILOGI: Martin Holmén har vakt oppsikt i Sverige med sin trilogi om Harry Kvist, som jobber som torpedo i 1930-tallets Stockholm. Foto: Martin Stenmark
TRILOGI: Martin Holmén har vakt oppsikt i Sverige med sin trilogi om Harry Kvist, som jobber som torpedo i 1930-tallets Stockholm. Foto: Martin Stenmark Vis mer

Ikke siden Jens Lapidus debuterte med «Hårda cash» i 2006 har noen svensk forfatter levd mer ovebevisende opp til begrepet «nordic noir» enn Martin Holmén. Nå kommer «Clinch», den første romanen i hans trilogi om eksbokseren Harry Kvist på norsk.

Boka kom på svensk i 2015 og oppfølgerne «Nere för räkning» og «Slugger» kom i 2016 og 2017. Den første boka er en dommedag av en fortelling, glimrende oversatt av Bjørn Alex Herrman.

Sterk innlevelse

Hans Holmén er noe såpass fredelig som historielærer. Han har åpenbart en fantasi som gjør ham i stand til ikke bare å formidle kunnskap om historien, men også til å leve seg inn i den på et imponerende detaljnivå.

Det gjelder ikke bare omgivelser og storbykulisser i Stockholm anno 1932, men også mentalitet, tenkesett og livsanskuelse hos den kompliserte Harry Kvist.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

PLUSS TIL 1. AUGUST

HELGEKUPP

1 kr

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

KJØP PLUSS TIL 1. AUGUST

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

PLUSS TIL 1. AUGUST 1 kr Fornyes automatisk til 249,-/kvartal

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 UKE

55 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

LES LENGRE - BETAL MINDRE

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) etter tilbudsperioden når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?