Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Han kaller seg «tjukkasjøden» og tjener 20 000 kroner per Instagram-bilde

Nå har Josh Ostrovsky fått egen tv-serie.

RIK PÅ INSTAGRAM: Josh Ostrovsky, best kjent som TheFatJewish, har blitt både kjendis og søkkrik på sin Instagramkonto. Foto: Josh Ostrovsky.
RIK PÅ INSTAGRAM: Josh Ostrovsky, best kjent som TheFatJewish, har blitt både kjendis og søkkrik på sin Instagramkonto. Foto: Josh Ostrovsky. Vis mer

(Dagbladet): Josh Ostrovsky er kjent under mange navn. Jewther Vandross, Whitney Jewston, Jewlio Iglesias og Jewsan Sarandon. For å nevne noen. 

Flest kjenner ham imidlertid som @TheFatJewish. Instagramfenomenet som gjennom sin heseblesende humor har fått 2,7 millioner følgere og menger seg med Justin Bieber. 

Ifølge hans egen Wikipedia-artikkel er han også profesjonell dommer i våt t-skjorte konkurranse for gravide kvinner og plus-size modell.

Hvert reklameinnlegg han deler på Instagram blir han betalt 20 000 kroner for. 

Ostrovsky er jødisk, 188 centimeter på sokkelesten og pila på vekta stanser på rundt 125 kilo. Han har blitt en av Instagrams største humorfenomen, og en av få som har lykkes med å tjene gode penger på sin solide følgerskare.

Så populær har @TheFatJewish blitt på Instagram, at Ostrovsky har blitt tilbudt å lage sin egen tv-serie, skriver New York Post. Han har ifølge samme avis også fått avtale om å skrive bok om hva enn han måtte ønske. 

«Jeg prøver å gå for en ung James Gandolfini look, hvor jeg ser tjukk men stram ut. Men det kan hende jeg begynner å drikke Nutella snart» sier Ostrovsky selv til avisa.

Ostrovsky ble først kjent gjennom å arrangere spinningkurs for hjemløse i New York. Videoen av braduren gikk viralt, og kort tid etter startet han Instagram-kontoen @TheFatJewish. 

Hans mørke humor og tidvis absurde humor har begeistret mange i kjendisverden. Blant følgerne hans finner vi Katy Perry og Snoop Dogg. Ryan Gosling ble fotografert med @TheFatJewish-t-skjorte. 

Ostrovsky har tidligere hatt en nett-serie. «Hookers Doing Non-Sexual Stuff» handlet om å invitere prostituerte hjem til seg og gjøre dagligdagse ting som å lage middag sammen. 

I oktober i fjor protesterte hundrevis av fans utenfor Instagrams kontorer i New York da Ostrovsky ble kastet ut av bildedelingstjenesten for tredje gang etter å ha delt «upassende innhold».