KOMMENTARER

Donald Trumps russiske forbindelse

Han kuppet valget for Trump og nå angrer han

FBI-sjefen som ga oss Trump, sier mannen overhodet ikke er egnet som president.

FIENDER: Tidligere FBI-direktør James Comey går til angrep på Donald Trump i sine memoarer, men etter presidentvalget var de ennå venner. Her omfavner Trump FBI-sjefen som ble beskyldt for å ha ødelagt valget for Hillary Clinton. Photo by REX/Shutterstock
FIENDER: Tidligere FBI-direktør James Comey går til angrep på Donald Trump i sine memoarer, men etter presidentvalget var de ennå venner. Her omfavner Trump FBI-sjefen som ble beskyldt for å ha ødelagt valget for Hillary Clinton. Photo by REX/Shutterstock Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Interne kommentarer: Dette er en kommentar. Kommentaren gir uttrykk for skribentens holdning.
Publisert
Sist oppdatert

Amerikanerne har latt seg sjokkere av James Comeys memoarer, «A higher loyalty», hvor den tidligere FBI-direktøren sier det muligens fins en video av Trumps sagnomsuste opphold i presidentsuiten på Ritz-Carlton i Moskva i 2013. Trump skal blant annet ha betalt prostituerte for å gjøre fra seg i sengen presidentparet Obama hadde sovet i kort tid før.

Tissing skal ha funnet sted. Andre ting også, antydes det.

Noe av det mer bisarre i søndagens TV-intervju var nettopp å høre den sobre Comey snakke om mulige lekkasjer av kroppsvæske, som kanskje finnes på film til forlystelse for Vladimir Putin.

Det mest interessante er selvfølgelig om FBI-sjefen, som Trump sparket, har rett i at en eventuell video er så kompromitterende at det har satt USAs president under press. I følge Comey var Trump svært opptatt av hendelsen, men hevdet innimellom at han ikke husket den.

Det er vanskelig å tro at Trump skulle la seg presse for noe så banalt som å ha betalt for sex, selv om premisset utfordret hans ego. Han insisterte overfor Comey at en mann som ham slett ikke trengte å betale for sex. Dette virker som et sårt punkt. I presidentvalget ble han dødelig fornærmet da Marco Rubio ertet ham for å ha påfallende små hender.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer