- Han kysset meg på munnen

- Michael Jackson puttet hånda i underbuksa mi. Jeg var 12 år og han sa at det var vår hemmelighet, forklarte en 22 år gammel mann i retten.

Det var i den britiske dokumentaren laget av Martin Bashir at det ble kjent at Michael Jackson ved flere anledninger sov i samme seng som mindreårige gutter. Jackson mente at det var den naturligste ting i verden.

Nå kommer mer eller mindre troverdige historier om at Michael Jackson ikke lot barna sove i fred. 22 år gamle Jordy Chandler har forklart hvordan Michael Jackson forgrep seg på ham for 10 år siden.

- Michael foreslo at jeg skulle overnatte hos ham, og det gjorde jeg, fortalte Jordy ifølge Sunday Mirror til en jury i Los Angeles.

- Det første skrittet var at Michael Jackson klemte meg. Neste var at han ga meg et lett kyss på kinnet. Så begynte han å kysse meg på munnen og stikke inn tunga.

- Jeg sa jeg ikke likte det, da begynte han å gråte.

Ifølge Jordy forsøkte Jackson å unnskylde seg:

- Han sa at det ikke var galt. Han sa at bare fordi mange mennesker syns at noe er galt, så behøver det ikke være det. Michael fortalte meg at andre av hans unge venner pleide å kysse ham med åpen munn og pleide å stikke tunga i hans munn.

Men ifølge Sunday Mirror stoppet ikke popstjernen der.

- Han gned seg mot meg i sengen, fortsatte Jordy.

- Micahel fortalte meg om andre av hans venner som onanerte for ham.

Deretter skal Jackson ha forgrepet seg på gutten. Dette er den foreløpig første offentlige påstanden om overgrep i Jacksons regi. Det spørs om dette blir det siste.

- Fryktelig

Jackson selv angrer nå at han ga Bashir frie tøyler. Han avskyr måten han framstilles på i dokumentaren.

- Det er et fryktelig og urettferdig program, sier han ifølge Aftonbladet. Amerikanske myndigheter undersøker nå dokumentaren for å finne ut om Michael Jackson er egnet til å være alenefar.

- Alle som kjenner meg vet sannheten. Mine barn kommer først i livet mitt, og jeg ville aldri skade et barn, sier han.

UTEN GRENSER: Michael Jackson avslørte en spesiell hang til å overnatte med småbarn i den mye omtalte dokumentaren.