Janne Formoe:

- Han lagra meg som gal internettdame på telefonen, men møtte på date

Janne Formoe om sin nye kjæreste, psykologbesøkene - og frykten for utedoer.

PÅ KAFÉ: Janne Formoe (41) er aktuell i tv-serien «Neste sommer» på TVNorge. Stamkafeen hennes minner om en kolonial på et feriested som det i serien.
PÅ KAFÉ: Janne Formoe (41) er aktuell i tv-serien «Neste sommer» på TVNorge. Stamkafeen hennes minner om en kolonial på et feriested som det i serien. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Det er som klisjeen sier, alt skjer når man minst venter det.

Janne Formoe (41) smiler bredt bak en stor kopp ved favorittkafeen i nabolaget sitt på Grünerløkka i Oslo. Hun er kjent fra filmer som «Buddy» og «Karsten og Petra», og for å være datteren til Terje Formoe, mannen bak selveste Kaptein Sabeltann.

Søndag var sørlandsjenta tilbake på skjermen som Eva i den norske komiserien «Neste Sommer», og i en gjesterolle som seg selv i «Helt perfekt». Denne uka blir hun dessuten å se som gjestedommer i «Norske Talenter» og i kinopremieren på den nye Karsten og Petra-filmen.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer