Ikke Ferdig Snakka:

Han lar holocaust-fornektere slippe til. Mener likevel han har et av de best modererte kommentarfeltene

Nettavisens Erik Stephansen driver ikke sensur, bare vanlig moderering. 

Driver ikke sensur: - Vi har latt kommentarer av denne typen få stå, fordi vår jødiske blogger uttrykkelig ønsket det, sier Erik Stephansen. Foto: Ørn E. Borgen / NTB Scanpix
Driver ikke sensur: - Vi har latt kommentarer av denne typen få stå, fordi vår jødiske blogger uttrykkelig ønsket det, sier Erik Stephansen. Foto: Ørn E. Borgen / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Hallao, Stephansen! Du og Nettavisen er i vinden om dagen for å gå i forsvar for holocaust-fornektelse i kommentarfeltet på bloggen til Linn Rosenborg. Hadde dere i redaksjonen sett for dere at dette skulle bli ukas store sak?

- Vi har ikke gått i forsvar for holocaust-fornektelse. Vi har latt kommentarer av denne typen få stå, fordi vår jødiske blogger Linn Winsnes Rosenborg uttrykkelig ønsket det. Hun ønsket å synliggjøre hvilket jødehat som er der ute. Det støttet vi henne på, og for den avgjørelsen har vi også fått støtte fra Shoaib Sultan i Antirasistisk Senter.

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer