Han lengter hjem til de tre K-ene: Kreps, koner og konkubiner

Kjernefysisk hundemat.

SKAL FORHANDLE: Et møte mellom USA og Nord-Korea er på trappene. Hvordan blir samtalen mellom Donald Trump og Kim jong-un? Går alt til helvete? På kornet spekulerer på dine vegne. Foto: NTB Scanpix
SKAL FORHANDLE: Et møte mellom USA og Nord-Korea er på trappene. Hvordan blir samtalen mellom Donald Trump og Kim jong-un? Går alt til helvete? På kornet spekulerer på dine vegne. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

På kornet presenterer: Et utdrag fra den kommende boka «Forhandlingskunstens stinkende pris. Slik laget pappa atomkrig og ble til hundemat»:

««Jo». «Nei». «Jo». «Nei». «Jo». «Nei». «Jo». «Nei». «Jo». «Nei». «Jo». «Nei». «Jo». «Nei». «Jo». «Nei». «Jo». «Nei».

Bakenden av to røde og hvite penner er våte av sikkel og arrete av utålmodige tenner. Utelukkende to enstavelsesord har preget de siste ti minuttene av det internasjonale toppmøtet. Lufta er tykk med den intense duften av diplomatisk innsats. Denne unike luktcocktailen av kaffe, stram ånde, matrester, sigaretter, varme armhuler og klamme skritt er en odør bare et fåtall av verdens mennesker kjenner til.

Ri Su-Yong kikker til høyre og venstre uten å bevege hodet. De to privilegerte mennene, plassert på hver sin side av det tunge trebordet, irriterer ham grenseløst. Han knytter nevene under bordet. Dytter neglene inn i hånda. Rumpa er vond etter mange timer i samme stol. Han må på do. Han er sulten. Han lengter hjem til de tre K-ene: Kreps, koner og konkubiner, som gutta i partiledelsen så ofte tuller med. Han savner latteren. Jazzinga.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer