- Han mangler engasjement og drivkraft

Men det er ikke dét Atle Antonsen irriterer seg mest over ved sin nyeste karakter.

PÅ SKJERMEN I KVELD: Atle Antonsens nye serie «NAV» HAR premiere på TVNorge i kveld klokka 21.00. I serien spiller Antonsen karakteren Tor, kjent fra «Etaten», som nå får prøve seg i en ny og liten veilederstilling i Nav. Allerede første dag starter utfordringen og ydmykelsene.  Foto: Marianne Aambø / TVNorge
PÅ SKJERMEN I KVELD: Atle Antonsens nye serie «NAV» HAR premiere på TVNorge i kveld klokka 21.00. I serien spiller Antonsen karakteren Tor, kjent fra «Etaten», som nå får prøve seg i en ny og liten veilederstilling i Nav. Allerede første dag starter utfordringen og ydmykelsene. Foto: Marianne Aambø / TVNorge Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Komiker og skuespiller Atle Antonsen (42) er i kveld premiereaktuell med sin nye serie, «NAV», på TVNorge.

I forkant av første episode er komikeren spent.

- Jeg forholder meg avslappet til premierer og seertall, men jeg er spent på hva folk synes. Vi har jobbet lenge med dette og nå handler det bare om at folk skal like det, sier han. - Håper det slår an Antonsen både tror og håper at hans nye tv-serie vil falle i smak hos seerne. - Vi har jo gjort vårt beste, og treffer mange gjennom humoren og handlingen. Kvalitetsmessig er det på et jevnt høyere nivå enn «Etaten», og jeg håper og tror at det skal slå an.

«NAV» bygger videre på NRK-suksessen «Etaten» - Antonsens humorprogram fra 2006. Og det dreier seg fortsatt om karakteren Tor Varhaug. - Han nærmest flykta ut av et vindu i siste episode, og er nå klar for sin første stilling i arbeidslivet, forklarer komikeren, som selv spiller Tor.

- Han irriterer meg De fem siste årene har Tor vært underlagt et annet system, bestående av medisin og psykiatri, og han håper at alt skal gå bra nå som han så vidt forsøker seg i en ny og liten veilederstilling.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer