- Han passer ikke til «Fifty Shades of Grey» fordi han er homo

Nå går debatten om den erotiske filmen litt vel varm.

FAVORITT: Mange fans av boka har ønsket seg Matt Bomer (34) i rollen som Christian Grey i «Fifty Shades of Grey». Men ikke alle synes det er uproblematisk at Bomer er homofil. FOTO: AFP PHOTO/SCANPIX
FAVORITT: Mange fans av boka har ønsket seg Matt Bomer (34) i rollen som Christian Grey i «Fifty Shades of Grey». Men ikke alle synes det er uproblematisk at Bomer er homofil. FOTO: AFP PHOTO/SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den erotiske romanen «Fifty Shades of Grey» av E.L. James er ikke bare årets sommerlektyre for Siv Jensen - det er tidenes salgssuksess for ei billigbok. Ikke rart mange har sterke meninger om den uunngåelige filmatiseringen.

Forfatteren Bret Easton Ellis, som med bøker som «American Psycho» og «Glamorama» har tilhold minst et par etasjer over James i det litterære kredhierarkiet, er blant de mest engasjerte og har uttrykt at han mer enn gjerne tar på seg jobben å skrive om boka til filmmanus (uten at produsentene syntes det var noen god idé).

- Krever genuin tenning Men en av de heteste kandidatene for å spille hovedrollen som Christian Grey, Matt Bomer, vil være helt feil for rollen, mener Ellis. Det til tross for at Bomer har gjort stor suksess blant damene i rollen som stripper i «Magic Mike» og som svindler i TV-serien «White Collar».

- Okay, så sier jeg det: Matt Bomer er ikke den rette for rollen som Christian Grey fordi han er åpent homofil. Han er flott i andre roller, men dette blir for stort for ham, twitret Ellis i går ifølge The Huffington Post.

Han fikk umiddelbart på pukkelen for å diskriminere den populære skuespilleren. Da tok han til motmæle.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer