Han skal gjøre livet surt for Cersei i «Game of Thrones»

Nye bilder offentliggjort.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Premieredatoen på sesong fem av «Game of Thrones» nærmer seg, og sist fredag slapp kabelkanalen HBO den første traileren.

Der kan man se at tingenes tilstand i Westeros ikke på noen måte virker å bli mindre konfliktfyllt enn i de foregående sesongene.

Nå har HBO også lagt ut flere bilder fra den kommende sesongen, som ikke er vist i traileren.

Vinteren kommer Her kan man blant annet se Jonathan Pryce i rollen som den religiøse lederen The High Sparrow for første gang.

I traileren kan man høre stemmen hans som en voiceover, men man ser ham aldri. Og uten å røpe for mye, kan man vel si at Cersei Lannister kommer til å kjenne hans fundamentalistiske religionsutøvelse på kroppen. Ellers har har Tyrion en ny tilværelse i vente på flukt fra en hevngjerrig Cersei, og Arya Stark leter etter en måte å hevne sin familie. Dragene til Daenerys fortsetter å vokse, men også hun møter motstand.

Alt mens det overordnede mantraet fortsatt klinger i bakgrunnen. Vinteren er fortsatt på vei.

Nye karakterer Sesongen består av ti episoder og baserer seg på den fjerde og femte boka i «A Song of Ice and Fire»-bokserien. Skuespillere som Peter Dinklage, Lena Headey, Emilia Clarke, Nikolaj Coster-Waldau og Kit Harington, samt Kristofer Hivju, gjentar rollene som de har hatt tidligere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.