Han skal varme opp for Miley Cyrus

Norsk DJ fikk kremjobb.

I dag ble den norske Djén og produsenten Truls Knudsen, bedre kjent som TDK, bekreftet som support for Miley Cyrus i Telenor Arena på onsdag.

DJen TDK ble for alvor oppdaget da han var support for David Guetta i Oslo Spektrum i 2010, og siden den gang har han varmet opp for navn som  Adrian Lux, Alesso og Tiesto, samt vært hovedsupport for Avicii og David Guetta flere ganger. Dette skriver Live Nation i en pressemelding.

Første gang i Norge Det er aller første gang den tidligere Hannah Montana-stjerna, nå omstridte popstjerna, besøker Oslo, og det er knyttet store forventninger til den første konserten på norsk jord.

Tidligere i mai avlyste Miley Cyrus flere konserter, og skal ha blitt innlagt på sykehus. Det gikk rykter om en overdose, noe hun selv gikk ut og avkreftet.

Det har blåst friskt rundt den unge og stadig mer lettkledde stjerna, og sceneshowene hennes har blitt beskyldt for å være spekulative og i overkant fokusert på sex. mens enkelte mener hun har mistet grepet totalt, mener mange forståesegpåere at hun vet nøyaktig hva hun driver med, og har gjennomført en snuoperasjon av de sjeldne når det gjelder å designe sitt eget image.

Nylig fikk hun både ros og ris for en konsert på den kjente homseklubben G-A-Y i London. De red hun blant annet på gigantiske peniser og ga oralsex til ei oppblåsbar dukke.

Neste uke står hun altså på scenen i Telenor Arena - men først etter norske TDK.

Første egenproduksjon I juni 2012 slapp TDK sin første egne produksjon, «Kernkraft 400», en remake av klassikeren fra 1999.

Den klatret til topps på den norske iTunes Elektronisk lista den første uka. 

KONTROVERSIELT: Miley Cyrus fikk både ris og ros for denne opptredenen på et ikonisk homsested i London nylig. COPYRIGHT STELLA PICTURES
KONTROVERSIELT: Miley Cyrus fikk både ris og ros for denne opptredenen på et ikonisk homsested i London nylig. COPYRIGHT STELLA PICTURES Vis mer