Han tar over som prosjektleder i MGP

- Jeg er fan. Rett og slett.

NY SJEF: I mars ble det kjent at både Vivi Stenberg og Stian Malme gir seg i MGP-teamet, som henholdsvis musikkansvarlig og prosjektleder i Melodi Grand Prix. Hvem som tar over etter Stenberg er foreløpig ikke bestemt, men jobben som prosjektleder er det Stig Karlsen som tar over. Foto: NRK/Gaute Nistov
NY SJEF: I mars ble det kjent at både Vivi Stenberg og Stian Malme gir seg i MGP-teamet, som henholdsvis musikkansvarlig og prosjektleder i Melodi Grand Prix. Hvem som tar over etter Stenberg er foreløpig ikke bestemt, men jobben som prosjektleder er det Stig Karlsen som tar over. Foto: NRK/Gaute Nistov Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I mars ble det kjent at Vivi Stenberg (41) gir seg som musikkansvarlig i Melodi Grand Prix, en jobb hun tok over etter Per Sundnes i 2012.

Samtidig gir også prosjektleder i musikk-konkurransen Stian Malme seg. Han har lengre tid i den folkekjære konkurransen: Han starta i jobben i 2004.

NRK har ikke ennå funnet en arvtager etter Stenberg, men hvem som tar over jobben som prosjektleder har NRK-ledelsen funnet ut av.

Det blir Stig Karlsen, som i mange år har vært prosjektleder for en rekke programmer i NRK.

- Bred erfaring - Stig har omtrent den samme bakgrunnen og erfaringen som Stian Malme. Han har bred erfaring innen store TV-eventer, og har høye kvalifikasjoner innenfor musikk. Han kjenner godt til musikkbransjen i Norge, sier Hanne Roaldsen, redaksjonssjef i NRK Underholdning til Dagbladet.

Karlsen har tidligere blant annet ledet «The hit», «Idrettsgallaen», «Beat for beat», «Nasjonal minneseremoni», «Nasjonal minnekonsert» og flere konsertproduksjoner. I tillegg står han også bak Norges største offisielle KISS-fanklubb.

- Han vil videreføre den strategien Stian allerede har lagt for MGP. Stian har de siste årene gjort en fantastisk jobb for MGP, og det vil Karlsen fortsette med, sier Roaldsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.