- Han var en fyr som ville forandre verden

Se nye klipp fra den kommende storfilmen om Steve Jobs' liv.

(Dagbladet): Snaue to år etter at Apple-gründer Steve Jobs tapte sin kamp mot kreften, lanseres filmen om hans liv.

Filmen «Jobs», som handler om den tidligere toppsjefens liv kommer til amerikanske kinosaler i August, med Ashton Kutcher i hovedrollen.

Ny filmteaser Det er en stund siden den offisielle traileren til filmen ble sluppet, men nå har produksjonen bak filmen publisert en nesten tre minutter lang video der Kutcher og filmens regissør snakker om sine inntrykk av Steve Jobs.

Videoen viser også klipp fra storfilmen som ikke tidligere er publisert.

SVÆRT LIKE: Ashton Kutcher (til venstre) spiller Apple-gründeren Steve Jobs i storfilmen «Jobs» som har premiere i Norge 1. november. Foto: Scanpix
SVÆRT LIKE: Ashton Kutcher (til venstre) spiller Apple-gründeren Steve Jobs i storfilmen «Jobs» som har premiere i Norge 1. november. Foto: Scanpix Vis mer

- Han var en mann som strevde med å virkeliggjøre sine visjoner om ting som ikke fantes, sier regissør Joshua Michael Stern om Jobs.

Skuespiller Ashton Kutcher, kjent fra blant annet «That 70s Show» og «Two and a Half Men», forteller i videosnutten at han ser på Jobs som både en oppfinner og en kunstner, og at Jobs var en mann som ville forandre verden.

Etter planen skulle filmen hatt premiere i USA allerede i april, men på grunn av problemer med ferdigstillelsen av filmen måtte datoen fremskyves helt til 16 august. I Norge har «Jobs» premiere 1. november, ifølge FilmWeb.