Han vil lære deg å få alt du vil ha

«Loven om tiltrekning» inn på boklista.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Canadiske Michael Losier har solgt i bøtter og spann av boka «Loven om tiltrekning» i USA og Canada, og nå klatrer den inn på boklista i Norge også.

Boka er en av to nykommere på lista for generell litteratur denne uka, og debuterer på 8. plass.

Her forteller forfatteren, coachen og radioverten Losier om hvordan du kan ta kontrollen over eget liv, ved å tiltrekke deg mer av det du vil ha og mindre av det du ikke vil ha.

For eksempel bør du slutte å tenke på alle de negative elementene i livet ditt, men heller feire skikkelig når du opplever positive ting, mener Losier, blant annet i en artikkel på hjemmesiden sin.

Høres det kjent ut? Det er ikke usannsynlig at flere av dem som nå har sikret seg et eksemplar av Losiers bok, har Rhonda Bynes «The Secret» i bokhylla fra før av. På norsk har også «Loven om tiltrekning» fått undertittelen «Verktøyet for å forstå The Secret».

Bynes bestselger handler også om den såkalte loven om tiltrekning. Det gjør også flere andre selvhjelpsbøker som har kommet ut i Nord-Amerika de siste årene.

Oprah Winfrey har engasjert seg spesielt i informere seerne sine om læren, og her kan Losier ha et fortrinn i forhold til andre forfattere i sjangeren. Han har nemlig et ukentlig radioshow på radiokanalen Oprah & friends, hvor han gir flere råd.

Og hvor han utvilsomt tiltrekker seg flere lesere av «Loven om tiltrekning».

<strong><b>GIR RÅD:</strong></b> Michael Losier er fast Oprah-programleder og forfatter av selvhjelpsboka «Loven om tiltrekning». Foto: LAWSOFATTRACTIONBOOK.COM
GIR RÅD: Michael Losier er fast Oprah-programleder og forfatter av selvhjelpsboka «Loven om tiltrekning». Foto: LAWSOFATTRACTIONBOOK.COM Vis mer

Her kan du lese utdrag av boka på forlagets hjemmesider.

Ny på boklista er også Ragnar Kvams andre del av Heyerdahl-biografien, som debuterer på 7. plass. Men listetoppene holder stand fra forrige uke.

Salgsstatistikk er hentet fra følgende bedrifter: Ark Bokhandel (86 butikker), Libris (100 av 136 butikker), Notabene (124 butikker), Norli (68 butikker), Fri Bokhandel (19 av 147 butikker), Tanum Karl Johan, og Haugen Bok. Bokdata fra Den norske Bokdatabasen AS.


LES OGSÅ:
 

Han vil lære deg å få alt du vil ha

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer